UN HOBBY, UN TALENT ȘI ACUM O PROFESIE 

Când eram mică am avut ocazia să stau în locul profesorului la catedră. Nu predam... doar le dădeam elevilor de lucru (după cerințele profesorului căruia îi țineam locul). Trebuia să am grijă ca fiecare să iși facă sarcininile și să nu îi deranjeze pe ceilalți. La vremea aceea nu realizam că de fapt am abilități în acest sens. Nu am ales să devin profesor, dar... viața m-a adus astăzi prin alte metode la acest "statut". Am devenit formator acreditat ANC. Nu profesor de școala ci... un alt fel de profesor 🙂

poza Lora

"FII SCHIMBAREA PE CARE VREI SĂ O VEZI IN LUME"

Mahatma Ghandi

Acest citat mi-a schimbat gândirea și viața. Am devenit astfel un căutător, pentru că undeva acolo știam că pot face și fi mai mult. Îmi place să contribui oamenilor în călatoria lor și știu că tot ce am acumulat în acești ani de căutări nu au fost doar pentru mine. Pot fi o contribuție în viața ta?

contactează-mă

Despre Masajul celor 5 continete

Logo masajul celor 5 continete

Masajul celor 5 continente reunește mai multe tipuri de masaje din culturi și origini diferite (lomi lomi, californian, suedez, tuina, presopunctură, ayurvedic), care activează procesele naturale de auto-vindecare ale corpului.

Este un tratament energetic global care te reconectează cu energia vieții tale.

Acest masaj detoxifică, relaxează, eliberează, revitalizează, reconectează și stimulează sistemul imunitar.

În timpul unui masaj, forța vieții (Kundalini) este ridicată ușor de-a lungul corpului și a coloanei vertebrale pentru a elibera o mare parte a acestei forțe către inimă.

Acest masaj biodinamic deschide memoria corpului, curăță treptat traumele vechi și permite ca energia bucuriei, plăcerii și a vieții să curgă liber.

Redă treptat o mare încredere în sine și o nouă vitalitate, redă stima de sine, un sentiment de pace, bucuria vieții și, mai presus de toate, armonizarea încărcăturii emoționale care ne blochează energia.

Esti pregătit/ă? Călătoria începe cu un click!

Alege localitatea

Bacău
Piatra Neamț
Iași
Brașov
București
Sibiu
Cluj
Altă localitate
Inscriere la Newsletter

Abonează-te la newsletter

Completează câmpurile pentru a putea primi ultimele noastre noutăți.


TESTIMONIALE